Selecteer een pagina

Statushouders, gezinnen, jongeren, chronisch zieken en gehandicapten die rond moeten komen van een minimuminkomen kunnen gebruik maken van diverse minimaregelingen. Met een bijdrage van het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan elk kind sporten, muziekles volgen of toneelspelen. Ook is er voor kinderen onderwijsondersteuning in de vorm van bijles of huiswerkbegeleiding.kunnen ook gebruik maken van alle minimaregelingen van de gemeente, en zeker als je kinderen hebt is dat interessant.

Maakt u veel extra kosten voor uw kind(eren). Bijvoorbeeld voor de extra uitjes op school, de boeken, de ouderbijdrage van school, een fiets of laptop? Is het lastig om deze kosten zelf te betalen? Dan kunt u aanvraag indienen bij de Stichting Leergeld. Kijk op de website www.leergeld.nl en klik op ‘Doe een aanvraag”. Lees de voorwaarden goed door.